Luister mee

Jeugdwerk

Jeugdraad

Ten dienste van het werk onder de jongeren heeft de kerkenraad een orgaan van bijstand in het leven geroepen. Deze Jeugdraad houdt zich vooral bezig met de bezinning op het inhoudelijk deel van het jeugdwerk en ook met de coordinatie en toerusting van de leiding.

Jeugdclub "de Toevlucht"

Elke week is er voor kinderen van de basisschool uit de groepen 5 & 6 op woensdag en voor kinderen uit de groepen 7 & 8 op dinsdag van 18.30-20.00 uur club. Er wordt met materialen van de LCJ gewerkt. Na de inleiding wordt het onderwerp op een creatieve wijze verwerkt en er wordt ook vaak geknutseld.
Voor de jeugd van 12 tot 16 jaar is er een club, die samenkomt op vrijdagavond (twee keer in de drie weken) van acht uur tot half tien. Er wordt op deze avonden met een blad gewerkt, met behulp waarvan de jongeren zelf een inleiding voorbereiden over een bijbelsonderwerp.
Tevens is er voor de jongeren van 16+ op vrijdagavond vanaf 20.00 uur jeugdvereniging.
Al deze clubactiviteiten vinden in De Hoeksteen plaats.

Voor de Toevlucht is Dhr. T. van Voorthuijsen verantwoordelijk. Klik hier voor zijn mailadres mail

Zondagsschool

Op zondagmiddag is er zondagsschool voor de kinderen die de basisschool volgen. De kinderen horen een Bijbelvertelling, leren een psalmvers en soms is er tijd over voor een verhaal of een andere verwerking. De zondagsschool is in het verenigingsgebouw De Hoeksteen van 14.15 uur tot 15.15 uur, verdeeld over drie leeftijdsgroepen.

oor de zondagschool is Dhr. C.N. de Kat verantwoordelijk. Klik hier voor zijn mailadres is mail