Luister mee

Verenigingen en kringen

Bijbelkring

Als regel is er éénmaal per maand op donderdagavond Bijbelkring, geleid door de predikant. De Bijbelkring is bedoeld voor alle gemeenteleden, jong en oud.

De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en worden rond 22.00 uur besloten. Deze avonden worden uitgezonden via de kerkradio.

Gesprekskring

Gedurende het winterseizoen komt de Gesprekskring ongeveer éénmaal per maand bijeen. Het doel van deze kring is het met elkaar bespreken van een gedeelte uit de Bijbel of het behandelen van een bepaald geloofsthema.
Vooraf wordt thuis een gedeelte uit de Bijbel gelezen, bestudeerd en overdacht.

Mannenvereniging

De mannenvereniging "Deo Gratia" komt eens per maand bijeen in de Hoeksteen.

Het doel van de vereniging is om de kennis van Gods Woord te verdiepen en te verbreden. Het is belangrijk in een tijd waarin de kennis van Gods Woord steeds minder wordt om het Woord te onderzoeken. We doen dit op eenvoudige wijze, waardoor de mannenvereniging voor ieder mannelijk lidmaat toegankelijk is. We maken op deze avonden gebruik van het blad de Hervormde Vaan. Dit is een uitgave van de Bond van Hervormde Mannenverenigingen op Gereformeerde Grondslag.

De bijeenkomsten zijn van 20:00-22:00 in de Hoeksteen

Ouderenkring

Elke derde maandag van de maand is er een contactmiddag voor ouderen en alleenstaanden. Rond Kerst en Pasen wordt er een middag gehouden met aansluitend een maaltijd.

Vrouwenverenigingen

Vrouwenverenigingen “Bidt en Werkt” en Vrouwenvereniging “Dient elkander door de liefde”

Deze verenigingen houden zich bezig met bijbelstudie en de vervaardiging van allerlei artikelen, die op hun jaarlijkse verkoopdag worden verkocht. De opbrengst is t.b.v. kerk en zending. De bijeenkomsten zijn om de 14 dagen: vrouwenvereniging “Bidt en Werkt” komt op woensdagavond bijeen in De Hoeksteen, vrouwenvereniging “Dient elkander door de liefde” op donderdagmiddag in De Poort.

Vrouwenvereniging “Saron”

Elke tweede dinsdagmorgen van de maand komt de vrouwenvereniging Saron bijeen, afwisselend in De Hoeksteen en De Poort. De bijeenkomst begint om kwart over negen  (inloop vanaf kwart voor negen) en duurt tot kwart over elf. Er vindt bijbelstudie plaats vanuit het maandblad van de Hervormde Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag. Er is crèche in hetzelfde gebouw.