Kerkdiensten: iedere zondag om 10.00 uur en 18.30 uur

Vakantiebijbelweek

Jij telt mee! - Vakantie Bijbel Week 2023

Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten is het weer augustus en vindt de 52e Vakantie Bijbel Week plaats. Ook dit jaar willen we weer gebruik maken van het thema van de HGJB: Tel maar mee!

Als we alles bij elkaar optellen (Tel maar mee!) wat er in de Bijbel over God geschreven staat, dan ontdek je steeds meer over wie Hij is. God wil een relatie met mensen. De Bijbel laat zien hoe Hij dat doet. De Bijbel leert ons dat God trouw is en dat Hij ook te vertrouwen is. Met een optelsom aan Bijbelverhalen mogen we ook deze VBW de kinderen hierover vertellen, zodat de kinderen meer en meer ontdekken wie God is en ook voor hen wil zijn. Hij is Dezelfde God als de God van de Bijbel, want Hij verandert niet. We mogen de kinderen vertellen dat God doet wat Hij belooft, dat Hij hun leven (altijd en overal) in Zijn hand heeft en dat elk mensenkind bij Hem mag horen.

De Bijbeltekst die we de kinderen aan gaan leren is:

‘Liefdevol en genadig is de HEER, Hij blijft geduldig en groot is Zijn trouw!’

Psalm 103:8

Wat een geweldige boodschap mogen we de kinderen mee gaan geven!

Wil je dit jaar meehelpen met de voorbereidingen of tijdens de week zelf? Dan horen we dat heel graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met Bertine van Rinsum, via ###aW5mb0B2YnctemV0dGVuLm5s### of 06-19015802.

Financiële hulp is ook van harte welkom! We willen de VBW graag zo laagdrempelig mogelijk houden en vragen daarom geen entreegeld. Wilt u ons steunen? Dat kan door een gift over te maken naar: NL 77 RBRB 0789352540 t.n.v. St. Vakantie Bijbel Week Zetten. Alvast hartelijk dank.