Vanaf de kerkdienst van 4 oktober gaat het nieuwe reserveringssyteem van start.
In het kort hieronder de uitleg.

1) iedereen waarvan het mailadres bekent is krijgt een uitnodiging om zich in te schrijven voor één of meer kerkdiensten. We reken er op dat u zich voor zo veel mogelijk kerkdiensten inschrijft.
Het inschrijven gebeurd via een link die u in dezelfde mail ontvangt. Deze link zal ook op deze pagina te vinden zijn en blijft voor de kerkdiensten altijd hetzelfde.
U geeft in de inschrijving ook op met hoeveel personen u wenst te komen.

Let op: er zijn diensten waar gezongen wordt en waar niet gezongen wordt. Dit staat bij de betreffende dienst vermeld

2) De beheerder ontvangt alle aanmedlingen en zal enkele dagen voor de dienst de leden plannen in de dienst. De voorlopige deadline is vastgelegd de donderdag voor de dienst  om 24:00. Dat betekent dat vanaf dat moment u geen wijzigingen meer aan kunt brengen.

3) Iedereen die ingepland is krijgt een mail met daarin de boodschap dat u welkom bent in de genoemde dienst.

4) In deze mail zit ook een mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen en het aantal personen te wijzigen. Dit kan dus uiterlijk tot donderdags 24:00 uur.

Wat echt anders gaat worden is dat leden dus geen eigen vaste plaats meer toegewezen krijgen. Per dienst wordt u door een coördinator de plek aangewezen waar u kunt gaan zitten.

Link voor het inschrijven op de kerkdiensten:

Inschijven voor kerkdiensten